7 idej za božično darilo.

Simple ideje za lažjo izbiro.

Ker je izbira darila lahko težka smo za lažjo izbiro pripravili 7 idej za božično darilo.

Najdite darilo za vaše najbližje, ki jih imate na seznamu te praznike. Pri izbiri darila bodite pazljivi, da bo darilo uporabno ter izvirno.

Običaj obdarovanja med ljudmi sega v začetke človeštva. Je način izražanja in krepitve veze, tako poslovne, prijateljske ali ljubezenske. Obdarovanje poznajo vsi narodi na vseh kontinentih in je ena od najbolj skupnih navad ljudi na zemlji.

1. Skodelica za tople napitke za hladne dni

Skodelica za čaj je lepo ter uporabno darilo za božič saj je to čas čajev ter toplih napitkov. Zraven lahko priložite še kakšno vrečko kave ali pa kakšen dober čaj.

Skodelica Klimt je izdelana iz kakovostnega porcelan ter poslikana z umetnijo Gustava Klimta. Vsebina skodelice znaša 350ml in je primerna za postrežbo čajev, kave ter ostalih toplih napitkov. Skodelica Klimt je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju saj je natisnjena slika visoko obstojna. Čudovito darilo za različne priložnosti.

Skodelica, Gustav Klimt, darilo za božič, darilo za rojstni dan

Kazalo za knjigo - Irisi - van Gogh, darila za rojstni dan, darilo za božič, darilo za valentinovo, darilo za obletnico, darilo za mamo

2.Umetniško kazalo za knjigo

Če veste, da oseba kateri boste podarili darilo rad bere knjige in ji je pri srcu umetnost, potem je kazalo za knjigo s potiskom umetnije Vincenta van Gogha odlično darilo. Zagotovo darilo ob katerem si bodo zapomnili od koga so ga prejeli.

Kazalo za knjigo je izdelano iz kakovostne kovine, na njem pa je natisnjena umetnija Irisi Vincenta van Gogha. Odlično darilo za tiste, ki imajo radi umetnost ter radi berejo knjige. Kazalo za knjigo je zapakirano v čudovito darilno embalažo in je lepo darilo za rojstni dan, božič, valentinovo ter podobne priložnosti.

3.Dežnik za snežne in deževne dni

Dežniki so lahko lepo in uporabno darilo za zimske dni okoli božiča, ko sta dež in sneg redna spremljevalca vseh nas. Za popestritev mračnih zimskih dni dežnik s pridihom umetnosti.

Dežnik Monet z motivom Vodne lilije je visoko kakovosten in bo tistega, ki ga je prejel kot darilo dobro varoval pred dežjem, snegom ter različnimi vremenskimi pojavi. Na dežniku je natisnjena slika Vodne lilije Clauda Moneta. Premer odprtega dežnika znaša 100cm. Čudovito darilo za vse, ki radi uživajo pridih umetnosti v svojem življenju. Z dežniki Monet boste poskrbeli za eleganco v dežju na vsakem koraku.

Dežnik, Claude Monet, vodne lilije, darila za rojstni dan, poslovna darila, kaj kupiti za darilo, darila za obletnico, kaj kupiti za rojstni dan

Krožnik Klimt, darila za rojstni dan, poslovna darila, darila za poroko

4.Pladenj za postrežbo sladic in narezkov

Zimski dnevi so dnevi ko se zadržijemo bolj doma in zaradi tega tudi malo več postojimo za pečico in kaj spečemo. pladenj je pruimeren za postrežbo najrazličnejših sladic ali narezkov.

Krožnik Klimt je izdelan iz kakovostnega stekla na njem pa je natisnjena umetnija Gustava Klimta. Širina krožnika znaža 27,4cm. in je primerna za postrežbo sladic, narezkov ter ostalih dobrot. Krožnik Klimt je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju saj so natisnjene slike visoko obstojne. Razvajate se ob tem umetniškem krožniku ali pa to privoščite nekomu drugemo kot darilo. Čudovito darilo za vse, ki  ljubijo umetnost.

5.Žepno ogledalo

Žepna ogledalo je lepo božično darilo za ženske. Vse ženske skoraj uporabljajo žepna ogledala tako, da je velika možnost, da bo obdarovanki všeč ter da ga bo uporabljala vrsto let.

Žepno ogledalo Monet je poslikano z umetnijo Clauda Moneta. Pakirano je v lično darilno embalažo zaradi česar je odlično darilo za različne priložnosti. Premer ogledalca znaša 7 cm, dimenzije darilne škatlice pa 11x11cm.

blazina, Klimt, darilo za božič

6.Dekorativna blazina

Dekorativne blazine so skoraj vsakodnevno uporabljen predmet v vsakemu domu zato so super darilo, ki bo uporabljeno dan za dnem.

Blazina Adele je čudovit dodatek vsakemu domu ter čudovito darilo za najrazličnejše priložnosti. Prevleka vsebuje velik delež bombaža. Dimenzije blazine znašajo 45cm x 45cm.

Podarite jo te paznike kot darilo enemu od vaših bližnjih ali pa kar sebi.

Čudovito darilo za vse, ki  ljubijo umetnost.