Darilo za mamo

Kaj kupiti mami za darilo

Kaj kupiti mami za darilo, je težko vprašanje saj se mamam za njihovo delo zelo težko zahvalimo in zato je lepo, če mamin rojstni dan polepšamo z dobrimi deli ter izbranim darilom. Z dobrimi deli se ji zahvalimo za njeno delo, z darilom pa ji damo lep spomin na njen rojstni dan. Pomembno je da je darilo uporabno ter, da se ga lahko uporablja dalj časa. Vsekakor pa mora biti zaradi tega po njenem okusu. Stvari kot so skodelice, krožniki, dežniki, blazine ter podobno lahko uporablja vrsto let.

Darilo za mamo in že sama misel kaj kupiti je lahko težko vprašanje saj mora biti darilo izbrano tako, da bo obdarovanki ustrezal ter, da ga bo z veseljem uporabljala. Vsekakor nočemo, da bi darilo postalo le še en predmet, ki se valja po omarah in je neuporabljen. V spletni trgovini decoratissima.si smo za vas pripravili poseben nabor daril za mame katera jih ne bodo pustila ravnodušne.

Ideje za rojstni dan

Seznam zanimivih idej, ki jih lahko storite za vašo mamo na njen rojstni dan

Ta dan preživite z mamo

Ta dan si vzemite čas in ga posvetite njej. Ne odgovarjajte na klice ter sporočila, ki niso pomembna. Razvijte z njo dober pogovor o temah, ki zanimajo njo ter jo pozorno poslušajte. Spomnite se zgodb iz preteklosti, ko ste odraščali in se jim nasmejte. Pomagajte ji pri pripravi rojstnodnevnega kosila ali večerje, pripravite mizo in se pogovorite o različnih temah.

Postorite njene opravke namesto nje

Ta dan si vzemite čas in odpeljite njen avto v avtopralnico ter ga dobro operite. Pospravite lahko njen dom ter uredite vrt ali pa greste v trgovino namesto nje. Tako ji boste dali čas, da ima ta dan tudi za sebe in bo lahko postorila kar je morda že nekaj časa odlašala. Možnosti je veliko le najti morate tisto, ki najbolj ustreza situaciji.

Priredite druženje v njeno čast

Za tiste bolj drzne pa je tu tudi ideja, da se mami priredi druženje v njeno čast. To je dobro prirediti v kakšni restavraciji, da se slavljenke ne presneti v njenem domu, če ni pripravljena na zabavo. Slavljenko osebno pripeljite na zabavo pod kakšnim izvirnim izgovorom, da bo vse še bolj zabavno. Pred tem na skrivaj kontaktirajte njene prijatelje ter ostale družinske člane in skupaj dorecite podrobnosti zabave. To bo od vas zahtevalo nekaj planiranja saj bo potrebno zbrati na kup kar nekaj ljudi, Prav tako je pomembno najti datum ter uro,ki bo ustrezal slavljeniki ter udeležencem. Vsekakor lahko pripravite kakšno zabavno igro, ki bo popestrila zabavo ter nasmejala goste ter slavljenko.

Izdelajte knjigo njenih najljubših receptov

Eno od zelo lepih daril je natisnjena knjigica njenih najljubših receptov, ki jih trenutno rada pripravlja ter receptov, katere vam je pripravljala, ko ste odraščali. Obudite stare okuse in se spomnite na lepe dni iz preteklosti. Slikajte se pri kuhanju skupaj z mamo in razvijte sliko ter jo spravite v album.

Izdelajte krajši film ter družinski album

Če se malo spoznate na izdelavo filmčkov lahko iz video posnetkov ter fototgrafij izdelate krajši film, ki prikazuje njeno ter vaše skupno življenje skoi zgodovino, ter ga vsakih nekaj let malo dopolnite.

Lahko pa zberete na kup slike iz mladosti ter sedanjosti in jih natisnite ter vložite v lep album. Tako bodo ostale na vpogled na boljši način in ob naslednjih rostnih dnevih boste lahko gledali ta album ter dodali kakšno sliko. V dobi, kjer naredimo večfotografijo kot kadarkoli prej se nam pogosto dogaja, da slike ostanejo le na telefonih ter računalnikih in se redkogdaj tudi razvijejo in oukvirijo ali zložijo v album.